Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Tot am vazut pe aici,la voi chiftelute la cuptor..am zis sa fac si eu...adevarul este ca sunt mult ,mult mai bune...
Ceapa o curatam ,o spalam si o dam pe masina de tocat,sau pe razatoare.
curatam usturoiul,il spalam si il pisam.
painea o inmuiem in putina apa.
cartoful il curatam,il spalam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.
carnea tocata o punem intr-un bol.
peste punem ceapa,usturoiul,cartofii si painea inmuiata si sfaramitata.
tocam si patrunjel verde si adaugam.
condimentam cu sare si piper.
la urma adugam si cele 2 oua.
amestecam foarte bine,cu mainile toate ingredientele.
luam o tava de cuptor si asezam pe ea,niste hartie de copt.
formam chiftelute si le asezam in tava.
dam tava in cuptorul incins.
lasam chiftelutele cam 35-40 minute ,apoi le intoarcem.
le mai lasam putin pana sunt gata.
le scoatem si le lasam la racorit,apoi servim.
*puteti si sa nu le intoarceti ,ca ele se fac bine oricum...
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult